EEF

MASSAGES AAN HUIS

Voor een massage van EEF! hoeft u uw huis niet uit

Alle massagebehandelingen worden aan huis uitgevoerd zodat u in alle rust en in een vertrouwde omgeving geniet. Voorafgaand vindt er een intakegesprek plaats zodat de massage in alle veiligheid en volledig naar uw eigen wensen kan verlopen. Wanneer het gaat om een massage voor kinderen, dan vindt dit gesprek plaats met de ouder(s) of voogd. Tijdens dat gesprek maken we duidelijke afspraken met het kind en mag het zijn eigen grenzen aangeven (bv. indien het liever een massage wil bovenop de kleren). 

Het is namelijk erg belangrijk voor mij dat u (of uw kind) zich helemaal goed voelt tijdens de behandeling.

massages voor kinderen

Zorgmassages

Heb jij een zorgprofiel dat ervoor zorgt dat een massage met druk niet op jou kan toegepast worden?  Ben jij herstellende of nog steeds strijdend tegen dagelijkse pijn? Dan kan Zorgmassage iets voor jou betekenen. Dit is een uiterst zachte en veilige vorm van massage. Ze helpt bij het verminderen van klachten zoals pijn, angst, vermoeidheid, depressie en misselijkheid. Meer info over Zorgmassage kan u hier vinden. 

Massages voor kinderen

Ik bied tevens ook massages aan voor baby’s (6 weken tot 2 jaar). Tijdens deze sessie leert u samen met mij hoe uw baby te masseren. Voor kinderen vanaf 2 jaar zijn er zachte massages op kindermaat. Hier ligt de nadruk op zachte aanrakingen. Bij iedere sessie wordt er gestart met enkele ontspannings- en ademhalingsoefeningen.

Massages voor zwangere vrouwen

Een zwangerschap kan erg zwaar zijn. Bij deze massage tracht ik jou dan ook te verlichten van stress en zwangerschapskwaaltjes. De massage vindt plaats op een daartoe speciaal ontworpen massagetafel.

Ontspanningsmassages

Als u bij EEF! wil genieten van een klassieke ontspanningsmassage, dan is dat uiteraard ook mogelijk. 

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK VOOR DIE WELVERDIENDE EN HEERLIJK ONTSPANNENDE MASSAGE.