top of page
EEF

"Massage is voedsel voor de huidhonger.
Al moet je hierbij niet aan de caloriëen denken!"

MIJN MASSAGES: EEN WOORDJE UITLEG

Voor een massage van EEF! hoeft u uw huis niet uit

Alle massagebehandelingen worden aan huis uitgevoerd zodat u in alle rust en in een vertrouwde omgeving geniet. Voorafgaand vindt er een intakegesprek plaats zodat de massage in alle veiligheid en volledig naar uw eigen wensen kan verlopen. Wanneer het gaat om een massage voor kinderen, dan vindt dit gesprek plaats met de ouder(s) of voogd. Tijdens dat gesprek maken we duidelijke afspraken met het kind en mag het zijn eigen grenzen aangeven (bv. indien het liever een massage wil bovenop de kleren). 

Het is namelijk erg belangrijk voor mij dat u (of uw kind) zich helemaal goed voelt tijdens de behandeling.

massages voor kinderen

Zorgmassages

Heb jij een zorgprofiel dat ervoor zorgt dat een massage met druk niet op jou kan toegepast worden? Ben jij herstellende of nog steeds strijdend tegen dagelijkse fysieke of mentaal-emotionele pijn? Dan kan Zorgmassage iets voor jou betekenen. Dit is een uiterst zachte en veilige vorm van massage. Ze helpt bij het verminderen van klachten zoals pijn, angst, vermoeidheid, depressie en misselijkheid. Meer info over Zorgmassage kan u hier vinden. 

Ontspanningsmassages

Als u bij EEF! wil genieten van een holistische massage, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Dit is een intuïtieve vorm van massage die ritmisch, traag en zacht wordt uitgevoerd. Er wordt meer druk uitgeoefend dan bij een zorgmassage (druk 1), maar de holistische massage (druk 3) lijkt helemaal niet op sportmassage of Deep Tissue massage (druk 5). Een vorm van massage die mikt op een totaalervaring, er wordt nl. gestreefd naar relaxatie van lichaam én geest. Hij werkt energetisch stimulerend en helend en zit verweven met tal van Oosterse technieken.

Massages voor zwangere vrouwen

Een zwangerschap kan erg zwaar zijn. Bij deze massage tracht ik jou dan ook te verlichten van stress en zwangerschapskwaaltjes. De massage vindt plaats op een daartoe speciaal ontworpen massagetafel met uitsparingen voor buik en borsten. Zo kan je op een comfortabele manier op je buik liggen. (Wat voor sommigen op zich al een pluspunt is.)

Massages voor kinderen

Ik bied tevens ook massages aan voor baby’s (6 weken tot 2 jaar). Tijdens deze sessie leert u samen met mij hoe uw baby te masseren. Voor kinderen vanaf 2 jaar zijn er zachte massages op kindermaat. Hier ligt de nadruk op zachte aanrakingen. Bij iedere sessie wordt er gestart met enkele ontspannings- en ademhalingsoefeningen.

Shiatsu Stoelmassage

Op een speciaal daartoe ontworpen stoel biedt Eef! je de kans om een korte, doch verkwikkende massage te ondergaan. Hoofd, nek en schouders worden door middel van Japanse Shiatsu-massage (drukpunttechnieken, strijkingen en “holdings”) losgemaakt. Spanningen die in je bovenlichaam zitten, verdwijnen als sneeuw voor de zon en je kan je nadien weer beter focussen. Blokkades worden opgeheven en je energie gaat opnieuw aan het stromen. Bovendien hoef je voor dit type van massage niet uit de kleren en wordt er geen gebruik gemaakt van olie. Ideaal voor personen die weinig tijd hebben, niet graag lange tijd stilzitten of moeite hebben met het neerliggen op een massagetafel. Ook voor bedrijven of evenementen is dit de perfecte massage om aan personeel of klanten aan te bieden. Bij meer dan 5 personen, neem contact op met Eef! voor een gepersonaliseerde offerte.

_FRM9229_edited.jpg

PAB of PVB

Beschikt u over een PAB- of PVB-budget (= budget van de overheid voor personen met een zorgprofiel) of bent u budgethouder voor een zorgklant? Dan kunt u mij met dit budget als assistent inschakelen, indien de massages op regelmatige basis worden uitgevoerd. Het organiseren en aanbieden van (zorg)massages wordt beschouwd als een ontspanningsactiviteit. Meer info? Contacteer me gerust!

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK VOOR DIE WELVERDIENDE EN HEERLIJK ONTSPANNENDE MASSAGE.

bottom of page