top of page
EEF

“They say you can’t buy happiness. I guess you’ve never bought a massage before.” 

PRIJSLIJST EEF! MASSAGE AAN HUIS!

Ontdek de prijzen hier

Geïnteresseerd in een eenmalige massage, een arrangement of meervoudige sessies aan huis? Of op zoek naar een uitzonderlijk cadeautje? Bekijk de prijslijst voor de verschillende massagebehandelingen van EEF! hieronder.

cadeaubon voor massage EEF!

Massages zonder meer

Prijs voor een eenmalige sessie aan huis. Aangegeven tijd = minimale BEHANDEL tijd. Voorbereiding (klaarzetten materiaal en intakegesprek) en opruim = ongeveer 30min. 

Bij combinatie van minimum 2 massages op hetzelfde tijdstip (uitgezonderd stoelmassage)

Gratis aromatherapie op maat. 

Arrangementen

Wilt u van uw massagebehandeling aan huis ineens een heel arrangement maken? Dat kan! De massages zijn te combineren met een voetbad, ontspannings- en ademhalingsoefeningen of gewoon een combinatie van verschillende massages. Neem hieronder een kijkje voor de verschillende mogelijkheden.

Voor alle prijzen van de arrangementen is aromatherapie op maat (desgewenst) inbegrepen.

Kaarten voor meerdere sessies

Bent u van plan om meerdere behandelingen te volgen? Dan is een van volgende beurtenkaarten wellicht iets voor u!

Elke kaart is onderverdeeld in schijven van 30 minuten zodat jij zelf de duur kan bepalen van

jouw massage en dit op een flexibele wijze (bv. de ene maal 1u, de andere 1u30) 

PAB of PVB

Beschikt u over een PAB- of PVB-budget (= budget van de overheid voor personen met een zorgprofiel) of bent u budgethouder voor een zorgklant? Dan kunt u mij met dit budget als assistent inschakelen, indien de massages op regelmatige basis worden uitgevoerd. Het organiseren en aanbieden van (zorg)massages wordt beschouwd als een ontspanningsactiviteit. Meer info? Contacteer me gerust!

ALLE MASSAGES EN ARRANGEMENTEN ZIJN OOK BESCHIKBAAR ALS CADEAUBON! IDEAAL DUS OM ALS VERJAARDAGS- OF GEBOORTEGESCHENK CADEAU TE DOEN OF OM IEMAND DIE HET NODIG HEEFT EEN HART ONDER DE RIEM TE STEKEN.

bottom of page